2019. évi Szociális pályázat

Tisztelt Pályázók!

A Szociális pályázaton elnyert támogatást (Tesco, ill. Auchan ajándékkártya) 2019. szeptember 23-tól vehetik át a Mazsök Titkárságán (1054 Budapest, Tüköry u. 3.)

Hétfő-Csütörtök: 9-16 óráig, Péntek: 9-13 óráig.

Döntött a Kuatórium a 2019. évi pályázat a holokauszt túlélők második generációjának támogatására

Ezúton értesítjük a Tisztelt Pályázókat, hogy az alábbi linkre kattintva megnézheti a Kuratórium döntését a 2019. évi pályázatról a holokauszt túlélők második generációja támogatására.

Döntött a Kuratórium a 2019. évi Projekt pályázatokról

Ezúton értesítjük a Tisztelt Pályázókat, hogy az alábbi linkre kattintva megnézheti a kuratórium döntését a 2019. évi projekt pályázatokról.

 

 

THE ENDOWMENT

Who we are?

A Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítványt a Magyar Köztársaság Kormánya 1997-ben hozta létre a Párizsi Békeszerződésben vállalt nemzetközi jogi kötelezettség teljesítésére.


Közalapítványunk célja

Célunk, hogy a MAZSÖK részére átruházandó javakból, azok hozadékaiból megteremtsük annak lehetőségét, hogy azok a magyarországi személyek, illetve utódaik és közösségeik, akik zsidó származásuk miatt fasiszta szellemű zaklató rendszabályok elszenvedői voltak újjászervezhessék vallási, kulturális, oktatási rendszerüket, erősíthessék zsidó identitásukat és javíthassák szociális helyzetüket.

 

Ismerje meg részletesen munkánkat, céljainkat és eredményeinket!

 

Pályázatok Kárpótlás Ingatlanhasznosítás

Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvány

Kérjük, támogassa személyi jövedelemadója

1%-val közalapítványunkat! Adószám:

18158957-2-41

Közlemény az 1%-os SZJA felajánlások felhasználásáról.